Atelier
Kitty van Gageldonk

Cursussen

Een lesgroep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er aandacht en ruimte is voor iedere cursist. Verschil in niveau of benadering wordt zo eerder een voor- dan een nadeel. Ik geef op de volgende tijdstippen les.

Dinsdagochtend 9:30u tot 11:30u
Woensdagochtend 9:30u tot 11:30u
Woensdagavond      20:00u tot 22:00u
Donderdagochtend 9:30u tot 11:30u
Donderdagavond  20:00u tot 22:00u

Tekenen en schilderen voor volwassenen

De cursus is bedoeld voor volwassenen die hun creativiteit willen ontdekken, artistiek gebruiken of verder ontwikkelen. Nieuwsgierige beginners en enthousiaste gevorderden stimuleren elkaar in een ontspannen sfeer. Mijn begeleiding is individueel en op het niveau van de cursist.

Nieuwe cursisten zonder teken- of schilderervaring geef ik eerst een basis cursus waarbij techniek en theorie aan de orde komt. Daarna kunnen zij meedoen met een opdracht of aan een eigen thema werken. Bij een opdracht staat steeds een beeldelement centraal, zoals lijn, vorm, kleur, compositie of textuur. Bij de tekenlessen onderzoeken we ook het gebruik van verschillende materialen.

Lesblokken en kosten

Een cursusjaar bestaat uit 30 lessen waarbij de betaling per 15 lessen is. De kosten voor 15 lessen zijn € 192,00. Dit is exclusief materialen maar wel met koffie of thee en een koekje. Betaling in termijnen of tussentijds instappen is geen probleem. Een gemiste les kan tijdens een andere les ingehaald worden.

Het cursusjaar wordt afgesloten met een eindexpositie in het atelier.